[tagline_image color=”color3″ image=”http://rhinovation.com/wp-content/uploads/2015/06/IMG_3438.jpg” alt=”Iets over mijzelf …”]Iets over mijzelf …[/tagline_image]

[one_full icon=”icon-help-circle” ]

Wie ben ik?

Ik begeleid dagelijks bedrijven in het (terug)vinden van de emotionele connectie met hun klanten.

Met meer dan 18 jaar brede marketing ervaring, met accenten in CRM en klantcontact, zie ik dat onbewuste emotie de drijvende kracht van ons handelen vormt. Marketeers hebben de afgelopen decennia de waarde van rationale factoren overschat. Zaak om de emotionele dimensie terug in marketing te brengen. Gedreven door nieuwsgierigheid en me niet bindend aan vanzelfsprekendheden maak ik dit in mijn adviezen concreet toepasbaar en accountable.

Ervaring heb ik opgedaan aan bureau zijde bij VODW marketing, was partner bij De Informatiegroep en heb ook aan de klantzijde ervaring opgedaan als Manager CRM bij Essent Energie. Met Rhinovation heb ik zelfstandig vele projecten begeleid en uitgevoerd en concepten ontwikkeld (waaronder Engaged Marketing) waarmee mijn visie verder is ontwikkeld.

Mijn gedachtengoed heb ik vormgegeven in een nieuw concept. Een park waarin ik graag samen met andere geselecteerde professionals werk, genaamd: MELLOWPARK.

Trots ben ik op de nominatie voor DM man van het jaar 2011.

[/one_full]

[divider]

[one_third icon=”icon-heart” ]

Maak het Menselijker

Wij maken de relatie tussen u en uw klanten menselijk.

De verbinding tussen uw klant en uw bedrijf wordt sterker, er ontstaat een betere balans tussen ratio en emotie. Uw klant wordt loyaler.

[/one_third]

[one_third icon=”icon-eye” ]

Maak het Breingerichter

Onbewuste emoties worden meetbaar en daarmee stuurbaar.

Uw marketing wordt afgestemd op de wijze waarop het brein beslissingen neemt. Met als gevolg echte overtuiging van de consument.

[/one_third]

[one_third_last icon=”icon-th” ]

Maak het succes Meetbaar

De rol en bijdrage van marketing wordt duidelijker.

Marketing wordt efficiënter, effectiever en accountable. Marketing krijgt het vertrouwen terug en gaat weer richting geven.

[/one_third_last]

[section color=”color2″]
[one_half icon=”icon-magic” ]

Toepasbaarheid is de sleutel

De diensten van Rhinovation beslaan de gehele marketing keten. De vorm en invulling zijn vanzelfsprekend op maat. De rol kan variëren van adviseur tot projectverantwoordelijke en/of interim manager.

Het einddoel is altijd het ontwikkelen en verbeteren van hechte relaties tussen u en uw klanten. We maken gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten en maken deze concreet toepasbaar. Hiermee vervult Rhinovation een brugfunctie tussen wetenschap en praktijk.

[/one_half][one_half_last  icon=”icon-ok” ]

Dus, waarom niet?

Rhinovation brengt de emotie weer terug en maakt uw marketing weer menselijk en mensgericht! Uw klant krijgt weer een keuze! De keuze voor u!

Dus neem contact op en laat u verrassen!

[/one_half_last]
[/section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *